Ukoliko imate bolove u grudima, zadišete se dok šetate i na manjim relacijama, ili ste preležali Covid, obavezno uradite preventivni pregled pluća i grudnog koša.

Najbolje mesto za to je Centar za plućne bolesti, Medijastinuma i organa grudnog koša na Vračaru - Medica Vera- specijalistička hirurška ordinacija za bolesti pluća i grudnog koša.

Ponekad je teško utvrditi uzrok bolova i stepen komplikacija, zato nemojte to sami raditi, već zakažite pregled i dobićete adekvatnu dijagnostiku, terapiju i po potrebi upućivanje na dalje lečenje.

I sami znate da su pluća jedan od najvažnijih organa, a preventiva vam može spasiti život. U našoj specijalističkoj ordinaciji, dostupni su vam svi najvažniji pregledi, ultrazvuk pluća, kao i određene hirurške procedure i parenteralne terapije.

Svi pregledi se obavljaju od strane specijaliste grudne hirurgije, koji vam sa svojim timom, svakog dana stoji na raspolaganju i po potrebi upućuje na dalje lečenje ili intervencije u adekvatnim medicinskim ustanovama.

U ordinaciji postoji i deo koji se bavi iskljucivo estetskim procedurama - MEDICA VERA ESTETIKA.
Pružamo usluge iz oblasti estetske medicine. Za više informacija kontaktirajte nas ili nas posetite.